2021-05-10

#FOLKBILDNINGFÖRMIG

Nära Döden Upplevelse, Tai Chi Chuan och Mental Träning

Dela
Nils Johansson
Nära Döden Upplevelse, Tai Chi Chuan och Mental Träning

Nära Döden Upplevelse, Tai Chi Chuan och Mental Träning!

Tack vare mina 30 år som ledare för studiecirklar har jag kunnat hjälpa mig själv och andra att "Må och Fungera Bättre".

Kommentar: Anledningen till att jag inte längre registrerar min studiecirkelverksamhet genom studieförbund utan driver dem vidare i privat regi är den återkoppling jag fått - via okänd domstol där jag aldrig själv fick framföra mina synpunkter om studiecirklarnas mål och syften - utan fick uppleva hur det är för alla dem i världen som blir dömda utan den rättsprocess  där ingen skall dömas ohörd som idag finns i rättsstater såsom till exempel Sverige undantaget studiecirkelverksamhet.

Målet med pågående skrivaraktiviteter som ges återkoppling genom för ändamålet utvalda referensgrupper är att för framtida läsare beskriva berättelser från ett samhälle som inte längre finns och skapa ett studiematerial avseende material från Skandinaviska Ledarhögskolans utbildning avseende Mentala Tränare,  egenskrivna Mentala Träningsvisor utgående från budskapet i PhD Lars-Eric Uneståhls självsuggestionsprogram och andra källor inom området såsom böckerna K Anders Ericsson & Robert Pool "Peak Vetenskapen om att bli bättre på nästan allt", Daniel Kahneman "TÄNKA, SNABBT och LÅNGSAMT" och W. Timothy Gallwey "The Inner Game of Tennis - The ultimate guide to the mental side of peak performance".

 

En annan pågående aktivitet är studier på LinnéUniversitetet avseende Svenska Språket och dess olika användningsområden med visionen att det skall ge förbättrad skrivande kompetens som hjälp att uppnå målet att skapa och få godkänt en ytterligare Akademisk Doktorsavhandling med förslagsvis följande titel "On the Lifecycle Management of Vision, Mission and Objective".

Kommentar: Jag vet inte vart jag skall vända mig för att finna det Universitet och den Doktorandhandledare som skulle vilja anta mig som Seniordoktorand med ovanstående inriktning.

 

Mina hittils skapade akademiska avhandlingar finns att finna på följande adresser:

Licavhandling

Johansson Communication Tools

http://www.lth.se/fileadmin/maskinkonstruktion/robotteknik/arkiv/2001/Allt_JCT_2001August21.pdf

 

Doktorsavhandling

On the Lifecycle Management of Standards

https://lup.lub.lu.se/search/ws/files/5944623/1939987.pdf

 

Bästa Hälsningar

PhD Nils Johansson

Trädgårdsvägen 37

293 42 OLOFSTRÖM

 

 

 

Nils Johansson

2021-05-10

Ta bort berättelseRapportera

Du använder en gammal webbläsare

Du använder en äldre version av Internet Explorer som denna webbplats inte är anpassad för. Du behöver använda Chrome, Safari eller annan modern webbläsare.

Med knappen nedan kan du ladda ned och installera Google Chrome.
Ladda ned Chome
Feedback – lämna synpunkter på sajten
Har du feedback eller frågor?

Denna sajt är skapad av Sensus studieförbund i syfte att samla alla de folkbildningsberättelser vi vet finns i Sverige.

Har du tips, råd, feedback eller stött på problem med sajten? Hör gärna av dig till oss via formuläret!

Tack!

Vi uppskattar att du tog dig tid. Även om vi inte hinner återkoppla till alla som skriver så läser vi allt.

Ajdå, något gick fel. Prova igen!